Kokos och lime cupcakes

Cupcakes med kokos och lime
90 g smör, rumstempererat
0.5 dl krämig kokosmjölk (25 g)
1.25 dl strösocker (115 g)
2 st ägg
1.65 dl extra fint vetemjöl (100 g)
1 tsk bakpulver
1 dl riven kokos (25 g)
1 st lime, rivet skal
2 msk mjölk
Garnering
150 g cream cheese ( jag hade 200 g )
0.75 dl florsocker (50 g)
2 tsk saft av lime
1 dl kokosflingor (40g) ( jag hade riven kokos)
Muffinsplåt
12 st pappersformar för muffins
Gör så här
- Sätt först ugnen på 180 grader.
- Ställ muffinsformarna i plåtens fördjupningar.
- Vispa smör, kokosmjölk och socker i en skål till en ljus, fluffig smet.
- Vispa sedan i äggen, ett i taget.
- Rör ner mjöl och bakpulver.
- Tillsätt sedan riven kokos, limeskal och mjölk.
- Skeda över smeten i pappersformarna.
- Grädda cirka 17 minuter, tills muffinen har rest sig och är gyllenbruna.
- Kontrollera att de är färdiga med hjälp av en provsticka.
- Lägg över de färdiggräddade muffinsen på galler att svalna.
- Garnering
Vispa ihop cream cheese, florsocker och limesaft i en skål. - Ringla glasyren på muffinsen och strö över generöst med kokosflingor