Kokos och lime cupcakes

Kokos och lime i alla dessa former är något som alltid går hem hos mig. Har länge velat pröva att baka med kokosmjölk och hittade då det här receptet.
Cupcakes med kokos och lime
90 g smör, rumstempererat
0.5 dl krämig kokosmjölk (25 g)
1.25 dl strösocker (115 g)
2 st ägg
1.65 dl extra fint vetemjöl (100 g)
1 tsk bakpulver
1 dl riven kokos (25 g)
1 st lime, rivet skal
2 msk mjölk
Garnering
150 g cream cheese ( jag hade 200 g )
0.75 dl florsocker (50 g)
2 tsk saft av lime
1 dl kokosflingor (40g) ( jag hade riven kokos)
Muffinsplåt
12 st pappersformar för muffins
Gör så här
- Sätt först ugnen på 180 grader.
- Ställ muffinsformarna i plåtens fördjupningar.
- Vispa smör, kokosmjölk och socker i en skål till en ljus, fluffig smet.
- Vispa sedan i äggen, ett i taget.
- Rör ner mjöl och bakpulver.
- Tillsätt sedan riven kokos, limeskal och mjölk.
- Skeda över smeten i pappersformarna.
- Grädda cirka 17 minuter, tills muffinen har rest sig och är gyllenbruna.
- Kontrollera att de är färdiga med hjälp av en provsticka.
- Lägg över de färdiggräddade muffinsen på galler att svalna.
- Garnering
Vispa ihop cream cheese, florsocker och limesaft i en skål. - Ringla glasyren på muffinsen och strö över generöst med kokosflingor