Nyttig ugnspannkaka
Idag bjöd Carro på ugnsbananpannkaka med kokos och hallon! Hur gott och nyttigt som helst. Lätt att variera med olika bär om man vill. Jag som inte ens gillar banan blev omvänd :)!
Ingredienser
För två portion
2 bananer
2 ägg
2 msk kvarg
2 krm bakpulver
0,5 dl kokos
0,5 dl frysta hallon
Kokos och Hallon kan ni välja bort om man vill.
Gör såhär
1. Skala bananerna och lägg i en bunke
2. Blanda i äggen, kvarg och bakpulvret.
3. Mixa till en jämn smet och häll i kokosen.
4. Smörj en ugnssäker form med osaltat smör eller kokosolja.
5. Häll i smeten och lägg på de frysta bären.
6. Sätt i formen i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Pannkakan ska vara fast i mitten.
7. Servera med kesella.
Ni måste testa detta! Så himla gott. Tack för receptet Carro.
